اکنون ثبت نام کنید

ورود

فراموشی پسورد

رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

افزودن سوال

You must login to ask question.

شروع کار با نرم افزار

شروع کار با نرم افزار

در این آموزش قصد داریم در مورد فعالیت هایی که در شروع کار با نرم افزار می بایست انجام دهید بپردازیم.
معمولاً افراد با تهیه نرم افزار به سرعت نسبت به نصب نرم افزار و ثبت فاکتور اقدام می کنند. در زمان ثبت اولین فاکتور به مشکل عدم وجود اطلاعات پایه بر میخورند. اولین راه حل اینکه به ازای هر فاکتور اطلاعات پایه، مثل کالاها و خدمات همان فاکتور را وارد کنیم. اینکار باعث وقفه های متعدد و کندی در ثبت اطلاعات و در مواردی دلسردی در کار با نرم افزار می شود.
پیشنهاد ما اینکه در ابتدای کار با نرم افزار اطلاعات خود را تکمیل کرده و آماده ورود به نرم افزار نمایید و پس از طی این چند گام، کار با نرم افزار را شروع نمایید.

گام اول معرفی اطلاعات به سیستم، گام دوم، ورود اطلاعات اولیه یا اول دوره و گام آخر ورود مشخصات شرکت می باشد.
با ما همراه باشید:

گام اول: معرفی اطلاعات به سیستم شامل این مراحل می باشد:
۱- معرفی اشخاص و شرکتها

همه اشخاصی که به نوعی با مجموعه مرتبط هستند را لیست کنید. مشتریان، همکاران یا تامین کنندگان، بازاریابان و کارمندان از جمله این اشخاص هستند. به منظور ثبت اشخاص در سیستم به منوی اطلاعات پایه و صفحه اشخاص مراجعه کنید. در صورت تمایل به ثبت گروهی از مشتریان به صورت همزمان، میتوانید از گزینه دریافت اطلاعات از فایل اکسل استفاده نمایید.

۲- معرفی اجناس مصرفی، کالاها و قیمت های آنها

لیستی از کالاهای قابل خرید و فروش آماده نمایید. به منظور ثبت کالا از منوی اطلاعات پایه، صفحه کاغذ کالا مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که کالا را با قیمت های متفاوت به فروش می رسانید قیمت فروش را برحسب دسته های قیمتی متفاوت وارد نمایید کنید.

۳- معرفی حساب های بانکی، صندوق ها و تنخواه

اطلاعات حسابهای بانکی جاری و پس انداز مورد استفاده در سیستم را در صفحه افتتاح حساب از منوی امور مالی وارد نمایید. همچنین جهت ثبت صندوق و تنخواه های مورد استفاده در سیستم به منوی اطلاعات پایه و صفحه اشخاص مراجعه کنید.

۴- معرفی حساب های کل و معین مورد نیاز

در صورتی که نیاز به معرفی حساب های کل یا معین خاصی دارید از منوی امور مالی صفحه سرفصل حسابها اقدام نمایید.
نکته قابل توجه اینکه حسابهایی به عنوان پیش فرض در سیستم مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال جهت معرفی اشخاص یا فروش سرفصلهای پیش فرضی وجود دارد. در صورتی که تمایل به تغییر این سرفصل ها را دارید پس از تعریف سرفصل ها به منوی تنظیمات و صفحه حساب های پیش فرض مراجعه نمایید.

حالا که اطلاعات مورد نیاز در سیستم را وارد کردید نوبت به گام دوم که مربوط به ورود اطلاعات اولیه یا اول دوره است می رسد.

گام دوم شامل ورود مانده های سند افتتاحیه به صورت زیر می باشد:

۱- انتقال مانده حساب ها

به منظور ورود مانده حساب مشتریان یا همکاران، از هر شخص مانده حساب معین را با وضعیت بدهکار یا بستانکار، در صفحه مانده اولیه اشخاص از منوی امکانات وارد نمایید.
همچنین به منظور ورود مانده اولیه بانک ها و صندوق های تعریف شده به منوی امکانات و صفحه موجودی نقد و بانک مراجعه نمایید.

۲- انتقال موجودی کالا

این مرحله شامل ورود مانده موجودی و قیمت اول دوره آن کالا می باشد. برای به دست آوردن میزان موجودی هر کالا نیاز به شمارش یا انبارگردانی هر کالا داریم.

۳- لیست چک های پرداختی و دریافتی

لیست چک های خرج شده به مشتری یا دریافتی از مشتری را وارد نمایید. این چک ها شامل وضعیت های در جریان وصول یا چک های نزد صندوق می باشند. به منظور ثبت چک های اول دوره به منوی امکانات، صفحه چک های اول دوره مراجعه کنید.

طی دو گام قبلی اطلاعات وارد سیستم شده و سند افتتاحیه تکمیل شد.

در گام سوم به ورود مشخصات شرکت اقدام نمایید.

از منوی تنظیمات، صفحه تنظیمات سیستم اقدام به ثبت اطلاعات مربوط به شرکت نظیر نام موسسه، تلفن، آدرس، لوگو می نماییم. این اطلاعات در گزارشات چاپی نمایش داده می شود.

البته برای کلیه مراحلی که ذکر شد آموزش ویدیویی یا متنی وجود دارد که شما میتوانید هر مرحله را به طور جداگانه مورد بررسی قرار دهید.

ارسال یک پاسخ